Mens & Werk: Melba training

Ben jij re-integratieprofessional, ergotherapeut, arbeidskundige, P&O-er, arbeidsonderzoeker, psycholoog, trajectconsulent, jobcoach of docent (in het VSO / Praktijkonderwijs)? Dan is Melba wellicht wat voor jou! Ik geef Melba-trainingen in samenwerking met Mariette van Hooff.

Melba Logo

MELBA is een systeem waarmee je aan de ene kant de mogelijkheden van een persoon en aan de andere kant de eisen van een functie kan documenteren. Melba kent een wetenschappelijke achtergrond en onderbouwing, maar de toepassing is praktisch. 

Kijken en werken met Melba stelt je in staat om adequaat te adviseren over bijvoorbeeld werkaanpassingen of ontwikkeldoelen. MELBA kan je voor meerderde doelen inzetten: als basis voor communicatie; om handelingsgerichte capaciteiten vast te stellen; om een geschikte werkplek te selecteren; om werkplekken aan te passen; om loondifferentiatie in therapeutische instellingen te verkrijgen; om verantwoording af te leggen naar subsidieverstrekkers; om trainings- of ontwikkelingsdoelen vast te stellen en te volgen.

Meer informatie over Melba-activiteiten die ik verzorg vind je hier:

• Reguliere cursus
• Certificering
• Themadagen

Of klik hier voor de laatste Melba-nieuwtjes