Saar

EmbleemNa mijn studie Psychologie (Functieleer en Gezondheidspsychologie) ben ik gepromoveerd aan de Universiteit Utrecht (Arbeids- en Organisatiepsychologie), een wetenschappelijk hoogtepunt. Daarna ben ik me meer op de praktijk gaan richten, bij TNO Defensie en Veiligheid. Hoewel de meeste mensen TNO kennen als een wetenschappelijk instituut heb ik het geluk gehad projecten met praktische inslag te doen op veel verschillende en interessante locaties.

In een Train-de-Trainer WorkSKILLS (2009) is de SKILLS trainings- en coachingsmethodiek onder mijn huid gekropen en daar nooit meer weggegaan. Ik heb het roer omgegooid en ben jobcoach geworden van jongeren met een Wajong uitkering. Zo heb ik een hele andere kant van de wereld leren kennen. Die heeft mij geïnspireerd om bij TNO Arbeid projecten te gaan doen op het gebied van re-integratie, methodisch handelen en zelfsturing. Dat heb ik met veel plezier gedaan, maar de praktijk liet me niet los. Ik begeleid graag mensen die met loopbaan- en werkbelevingsvragen rondlopen waar ze zelf niet uitkomen. Ik combineer graag het ontwikkelen van trainingen met het uitvoeren ervan. En ik houd van trektochten begeleiden, in zomer en in winter, op bergschoenen en op langlauflatten.

Daarom werk ik als zelfstandig professional. Dat geeft mooie kansen om mijn kennis en ervaring breed en praktisch in te zetten. Samenwerken? Laat het me weten!

Saar

Saar Langelaan