Coaching

Wat houdt (mijn) coaching in en wat levert het je op?

Coaching zie ik als het begeleiden van jou bij een proces waar je in zit en zelf niet helemaal uit komt. Zo’n fase waarin je wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Waarin je wilt sparren over je dilemma’s. Een coach is iemand die naar je luistert, je vragen stelt en observaties deelt. Een sparringpartner, iemand die een tijdje meeloopt op je pad. Zonder jou advies te geven over ‘wat je nu toch eigenlijk echt zou moeten doen’. Daar heb je vrienden, familie en collega’s voor 😉

‘Coaching is partnering with clients in a thought-provoking and creative process that inspires them to maximize their personal and professional potential’- International Coach Federation (ICF)

Ik vraag al mijn hele leven aan mensen wat ze drijft in het werk dat ze doen, wat ze leuk vinden aan hun werk en hoe ze het nog liever zouden willen. Fascinerend vind ik het! In de coaching die ik bied ga ik daar met en bij jou graag naar op zoek. Hoe beleef jij jouw werk en wat wil je er uit halen? Wat wil je erin kwijt? 

Met deze vragen zal je jezelf onder de loep nemen en een professionele of persoonlijke ontwikkelstap maken. Tot nieuwe inzichten en gedragingen komen. Je komt dichter bij je eigen waarden en wat jij belangrijk vindt. Daarmee ga met meer plezier en minder moeite/ stress/ gedoe door het leven. Zowel in je werk als privé. In makkelijke en moeilijke periodes. 

“Oprechte interesse” en “Beter worden in wat je al goed kan” zijn mijn uitgangspunten.